13.10.15

Konkursi “Väärikas elu kõigile võitjad selgunud”!

Konkursi “Väärikas elu kõigile” tulemused on selgunud: fotode kategoorias võitis Laura Toomlaid juuresoleva pildiga. Artiklite kategoorias võitis Karolin Kruuse artikliga “Liimilapsed”, artiklit saab lugeda siin. Konkursi võitnud autorid saavad preemiaks õppereisi Ghanasse, Keeniasse või Ugandasse omal valikul. Palju õnne võitjatele!

Laura selgitus pildile: "Lastekodu mitmekümne tüdruku vahel oli jagada vaid üksikud nukud. Kui keegi tüdrukutest nuku enda kätte sai, siis tõi ta selle üldjuhul vabatahtlike ruumi hoiule vältimaks, et keegi teine sellega mängida ei saaks. Esimestel päevadel istuski see nukk meie toa nurgas nukrutsedes ja aegajalt sattudes vaid meie endi näppude vahele. Kuid pärast nädalat paguluses olnuna tõime nuku tagasi rahva sekka ning pildistamise ka üles tüdrukute esimesed emotsioonid nuku kättevõtmisel."
Foto: Laura Toomlaid

Laura selgitus pildile: “Lastekodu mitmekümne tüdruku vahel oli jagada vaid üksikud nukud. Kui keegi tüdrukutest nuku enda kätte sai, siis tõi ta selle üldjuhul vabatahtlike ruumi hoiule vältimaks, et keegi teine sellega mängida ei saaks. Esimestel päevadel istuski see nukk meie toa nurgas nukrutsedes ja aegajalt sattudes vaid meie endi näppude vahele. Kuid pärast nädalat paguluses olnuna tõime nuku tagasi rahva sekka ning pildistamise ka üles tüdrukute esimesed emotsioonid nuku kättevõtmisel.”

Ülejäänud konkursitöid näeb siit.

Täname konkursi žüriiliikmeid Tiit Pruulit (GO Travel), Kaupo Kikkast (www.kaupokikkas.com), Helen Ennokit (Eesti Välisministeerium), Evelyn Kaldojat (Postimees) ning Hannes Rummu (Euroopa Komisjoni Eesti esindus)!

Lisainfo: Nikolai Kunitsõn, nikolai@mondo.org.ee, tel. 5531340

VAATA KÕIKI UUDISEID

Mondo lõi Ukraina sisepõgenikele talveks paremad majutustingimused

26.03.24

Mondo renoveeris ja pakkus talvitumisabi kümnele majutuskeskusele Ida-Ukrainas, kus elavad sajad kodudest lahkuma sunnitud sisepõgenikud. Turvalised ja soojad keskused aitavad neil talve üle elada ning loovad paremad eeldused toimetulekuks. Toeta Mondo kaudu Ukrainat annetusega siin või ulata abikäsi Ukrainale heateokingitusena. Liudmyla Ivanivna on viimased aasta aega elanud Harkivi majutuskeskuse toas number 403. “See ei olnud
LOE EDASI
VAATA KÕIKI